Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00

Targroch Papryka słodka 100g

Symbol: 5903229013040
Dostępność: Mało
9.34
9.34
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • DHL 0
  • DPD 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Targroch Papryka słodka 100g  to produkt, którego nie powinno zabraknąć w żadnej kuchni, zwłaszcza w przypadku osób gustujących w smacznych, aromatycznych i idealnie doprawionych daniach.

 

Słodka papryka od Targroch wyróżnia się bardzo dużą uniwersalnością. Doskonale nadaje się ona do niemal każdej potrawy, włączając w to mięsa, ryby, makarony, sosy, zupy oraz różnego rodzaju sałatki.

 

Targroch słodka papryka to dobry wybór dla osób, które stawiają na wysoką jakość. Wyróżnia się ona nie tylko przyjemnym smakiem i aromatem, ale również naturalnym składem pozbawionym zbędnych dodatków.

 

Podsumowując, Targroch Papryka słodka 100g  to produkt o wszechstronnym zastosowaniu w kuchni, stanowiący idealny dodatek do różnego rodzaju dań, w tym tych na bazie mięs i ryb. Przyprawa ta zachwyca nie tylko swoim przyjemnym smakiem i aromatem, ale również naturalnym składem, w którym na próżno szukać zbędnych dodatków i konserwantów.

Parametry:
  • Składnik - Zawartość (%RWS)

papryka słodka mielona suszona

Sposób użycia

Produkt gotowy do spożycia

 

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.



Podmiot-odpowiedzialny: „TAR-GROCH-FIL" Spółka Jawna Filipowice 161, 32-840 Zakliczyn NIP: 869-10-01-531 REGON: 850032387 KRS: 0000073791

wszechstronne zastosowanie w kuchni

idealny dodatek do sosów, mięs, ryb, zup, makaronów i sałatek

naturalny skład bez zbędnych dodatków

niezwykle smaczna i aromatyczna

praktyczne opakowanie ułatwiające przechowywanie produktu

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: