Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00
Targroch Migdały blanszowane 500 g to prawdziwa uczta dla smakoszy, oferująca nie tylko wyjątkowy smak, ale także bogactwo składników odżywczych. Targroch dba o to, aby każda paczka orzechów dostarczała autentycznych doznań smakowych i wyróżniała się jak najwyższą jakością.
Migdały blanszowane to takie, których skórka została delikatnie usunięta, odsłaniając ich jasny, aksamitny kolor i intensywny smak. Targroch gwarantuje, że każdy migdał w opakowaniu to esencja świeżości i jakości, dzięki czemu możesz cieszyć się prawdziwym smakiem i konsystencją tych orzechów.
Migdały są nie tylko wyjątkowe pod względem smaku, ale również zawartości składników odżywczych. Są one źródłem białka, błonnika oraz żelaza, cynku i magnezu, dzięki czemu stanowią idealny element zbilansowanej diety. Do tego doskonale zaspokajają głód i świetnie łączą się z różnymi składnikami, dlatego można dodawać je do potraw, zarówno tych na słodko, jak i na słono.
Podsumowując, Targroch Migdały blanszowane 500 g to nie tylko praktyczna przekąska, ale również przyjemne doświadczenie smakowe. Odkryj świeżość i chrupkość migdałów, czerpiąc radość z każdego kęsa i przy okazji dostarcz sobie cennych składników odżywczych.
Parametry:
Składnik - 50 g (%RWS)
Wartość energetyczna - 1264 kJ /301 kcal (15 %)
Tłuszcz - 25,3 g (36 %)
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 1,95 g (10 %)
Węglowodany - 4,75 g (2 %)
- w tym cukry - 2,5 g (3 %)
Błonnik - 5,2 g (-)
Białko - 10,95 g (22 %)
Sól - 0,04 g (1 %)
Magnez - 138 mg (36,5%)
Żelazo - 1,85 mg (23%)
Cynk - 1,55 mg (15,5%)
migdały blanszowane
Sposób użycia
Produkt jest gotowy do spożycia.
Przechowywanie
Przechowywać w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu i szczelnie zamkniętym opakowaniu.