Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00
Brak towaru

Now Foods Cynk Glukonian 50 mg 100 tabletek

Symbol: 733739015204
Dostępność: Brak towaru
25.82
25.82
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • DHL 0
  • DPD 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Suplement diety Now Foods Cynk Glukonian zawiera aż 50 mg cynku w bardzo dobrze przyswajalnej formie - glukonianu. Stosowanie pierwiastka w tej formie jest bardzo bezpieczne i odpowiada za utrzymanie prawidłowego stanu skóry, włosów, paznokci, wspiera układ odpornościowy, a także pomaga zachować sprawność seksualną.

 

Cynk jest jednym z najbardziej istotnych mikroelementów w naszym organizmie.

Cynk wspiera układ odpornościowy. Jest jednym z pierwiastków niezbędnych do prawidłowej produkcji testosteronu. Uczestniczy także w regeneracji komórek i naprawie DNA.

 

Podsumowując, suplement diety Now Foods Cynk  zawiera 50 mg łatwo przyswajalnego cynku w formie glukonianu. Jest to bardzo ważny mikroelement w naszym organizmie. 

Parametry:
  • Składnik - Zawartość (%RWS)
mąka ryżowa, polisacharyd roślinny, sole magnezowe kwasów tłuszczowych, dwutlenek krzemu

Sposób użycia

Jedna tabletka dziennie z jedzeniem.

Przeciwskazania

Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Produkt nie może być stosowany jako substytut prawidłowo zróżnicowanej diety. Produkt niewskazany dla kobiet w ciąży i karmiących.

Przechowywanie

Przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w sposób niedostępny dla małych dzieci. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zrównoważonej diety. Ważna jest zrównoważona dieta oraz zdrowy tryb życia.



Podmiot odpowiedzialny: Olivit Sp. z o.o., ul. Blacharska 11, 61-006 Poznań, NIP: 7831730791, Regon: 362497678
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: