Pronox Technology - Profesjonalny dystrybutor i dostawca artykułów biurowych oraz szkolnych - Pracujemy Pn-Pt 15:00 - 20:00

Bartolini Makaron Proteinowy Z Soczewicy Czerwonej Penne BIO 250 g

Symbol: 5901902004576
Dostępność: Mało
20.08
20.08
szt.
Zamówienie telefoniczne: +48 693 559 505 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
0
  • DHL 0
  • DPD 0
  • Paczkomaty InPost 12
  • Kurier (Pobranie) 20
  • Kurier 35

Bartolini Makaron Proteinowy Z Soczewicy Czerwonej Penne BIO 250 g to wyjątkowa propozycja dla osób ceniących pełnowartościowe składniki i roślinne źródła białka. Ten bezglutenowy makaron z ekologicznej soczewicy czerwonej wyróżnia się łagodnym smakiem oraz wyjątkowym kolorem, który uatrakcyjni każde danie.

 

Penne to idealny kształt do gęstych sosów, dzięki czemu sprawdza się on się zarówno w klasycznych daniach z sosem pomidorowym, jak i w sałatkach czy zapiekankach. Jest to produkt niezwykle wszechstronny, który świetnie wpasowuje się w dietę osób aktywnych oraz wegan i wegetarian

 

Penne z czerwonej soczewicy od Bartolini charakteryzuje się prostym składem bez zbędnych dodatków, takich jak sztuczne aromaty, barwniki i konserwanty. Powstał on z ekologicznej mąki, dzięki czemu stanowi idealny wybór dla osób opierających swój jadłospis na produktach wysokiej jakości.

 

Podsumowując, Bartolini Makaron Proteinowy Z Soczewicy Czerwonej Penne BIO 250 g to produkt, który łączy w sobie doskonały smak, prosty skład oraz wysoką zawartość roślinnego białka. Jest to znakomita opcja do tworzenia sycących, aromatycznych dań, w tym sałatek, zapiekanek oraz potraw na bazie ryb i mięs.

Parametry:
  • Składnik - 100 g (%RWS)
  • Wartość energetyczna - 1449 kJ / 342 kcal (17%)
  • Tłuszcz - 1,8 g (3%)
  • - w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,35 g (2%)
  • Węglowodany - 54 g (21%)
  • - w tym cukry - 1,7 g (2%)
  • Błonnik - 8,0 g (-)
  • Białko - 24 g (48%)
  • Sól - 0,09 g (2%)

100 % mąka z soczewicy czerwonej*. (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

Może zawierać soję.

Sposób przygotowania

Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie przez 6-7 minut (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą.

 

Przechowywanie 

Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (max 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych.



Podmiot odpowiedzialny: P.P.H. Tabit Sp. z o.o., ul. Kołłątaja 44, 05-402 Otwock NIP: 5320001268

produkt bezglutenowy

wysoka zawartość białka (24 g/100 g)

szybki w przygotowaniu 

prosty skład (100 % mąka z soczewicy czerwonej)

odpowiedni dla wegan

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: